Croque met raketsla, geitenkaas en half gedroogde tomaten

Ingrediënten

Tijdens de zomermaanden mag je de broodrooster en je croque-machine zonder enig probleem naar de kelder verwijzen, je barbecue klaart de klus zonder enig probleem. Varieer met het beleg en geniet elke dag opnieuw van heerlijke croques.

Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Broodjes

Bereiding

  1. Snijd de korstjes van de broodjes. Leg 4 sneden brood klaar op het werkblad. Leg er de raketsla op en doe er een beetje honing over. Schik er de plakjes geitenkaas op. Bestrooi met wat PH Ardèche kruiden.

  2. Snijd de halfdroge tomaatjes fijn en leg ze op de croque. Leg het broodje erbovenop en druk goed aan. Rol het spek rond het broodje en span goed aan. Steek de broodjes tussen een BBQ klem. Grill ze.

  3. Plet het teentje look, voeg er de pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en de basilicum aan toe en plet alles samen. Voeg er olijfolie aan toe.

  4. Snijd de croque in 2 en serveer met wat sla, pijnboompitjes en half gedroogde tomaatjes. Doe de pesto erover en sprenkel wat vinaigrette over de sla.

5
Average: 5 (2 votes)