Fajitas met kip, ijsbergsla en mozzarella
Ingrediënten
-
BBQ kruiden
-
Spaghetti kruiden
-
Mexicano saus
-
Pitta saus
-
4 tortillabladeren
-
2 bolletjes mozzarella
-
80 gr mimolette kaas
-
2 kippenborsten
-
4 Chavroux geitenkaas
-
¼ ijsbergsla of romaanse sla
Bereiding
Kruid de kippenborsten met peper, zout, BBQ- en Spaghetti kruiden. Gril ze 4 à 5 ‘ aan elke kant .
Snijd de ijsbergsla in julienne. Snijd de kaas en de mozzarella in kleine blokjes.
Leg de tortillavellen kort op de grill. Smeer ze in met Chavroux geitenkaas. Beleg met de ijsberg julienne, kaas en stukjes kip. Plooi de tortilla’s toe.
Leg op de grill gedurende 2’ aan elke kant. Serveer met sla en Mexicano- of Pitta saus.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be