Fajitas met kip, ijsbergsla en mozzarella

Ingrediënten

  • BBQ kruiden
  • Spaghetti kruiden
  • Mexicano saus
  • Pitta saus
  • 4 tortillabladeren
  • 2 bolletjes mozzarella
  • 80 gr mimolette kaas
  • 2 kippenborsten
  • 4 Chavroux geitenkaas
  • ¼ ijsbergsla of romaanse sla
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Mexicaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kruid de kippenborsten met peper, zout, BBQ- en Spaghetti kruiden. Gril ze 4 à 5 ‘ aan elke kant .

  2. Snijd de ijsbergsla in julienne. Snijd de kaas en de mozzarella in kleine blokjes.

  3. Leg de tortillavellen kort op de grill. Smeer ze in met Chavroux geitenkaas. Beleg met de ijsberg julienne, kaas en stukjes kip. Plooi de tortilla’s toe.

  4. Leg op de grill gedurende 2’ aan elke kant. Serveer met sla en Mexicano- of Pitta saus.

0
Nog geen stemmen