Fajitas of wraps met rundsgehakt

Ingrediënten

  • 2 pijpajuintjes
  • ½ pimento
  • broodkruim
  • 100 gr chorizo
  • 100 gr mimolette kaas (blokjes)
  • groene sla
  • pita looksaus
  • 400 gr rundsgehakt
  • 4 tortillavellen
Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Mexicaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Bereid het gehakt met eigeel en broodkruim. Snijd de pimento fijn en doe hem bij het gehakt. Snijd het groen van de pijpajuin en voeg dat toe. Snijd de paprika fijn (niet te dik, anders valt het gehakt uiteen) en doe die bij het gehakt. Snijd de kaas in heel kleine blokjes en voeg die toe.

  2. Meng het gehakt (met de handen: dan hangt het vlees goed aan elkaar). Leg als een worst op het spiesje. Doe er broodkruim rond. Grill de spiesjes.

  3. Warm de tortillavellen eventjes op de BBQ (dan kan je ze makkelijker rollen). Smeer ze in met Pita saus. Beleg in het midden met de versneden sla en de chorizo.

  4. Haal het spiesje van de grill en leg het vlees in de fajita. Voeg er nog wat pita saus aan toe en plooi dicht.

0
Nog geen stemmen