Fajita's met kip en mozzarella
Ingrediënten
-
4 tortillabladeren
-
2 kippenborsten
-
barbecuekruiden
-
Italiaanse kruiden
-
mayonaise
-
2 bolletje mozzarella
-
80 g Mimolette kaas
-
4 el geitenkaas of kruidenkaas
-
verse kruiden (peterselie, basilicum,bieslook,...)
Bereiding
Kruid de kippenborsten met peper, zout, barbecue- en Italiaanse kruiden. Bak ze in boter in een gewone pan 4 à 5 minuten aan elke kant .
Snijd de ijsbergsla in julienne. Snijd de mimolette kaas en de mozzarella in kleine blokjes.
Maak een verse look-kruiden saus door verse kruiden te hakken en te mengen met mayonaise en een scheutje room.
Leg de tortillavellen kort op de grill of in een pan. Smeer ze in met geitenkaas of kruidenkaas. Beleg met de ijsberg julienne, mimolette kaas, mozzarella en stukjes kip. Plooi de tortilla’s toe.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be