Fajita's met kip en mozzarella

Ingrediënten

  • 4 tortillabladeren
  • 2 kippenborsten
  • barbecuekruiden
  • Italiaanse kruiden
  • mayonaise
  • 2 bolletje mozzarella
  • 80 g Mimolette kaas
  • 4 el geitenkaas of kruidenkaas
  • verse kruiden (peterselie, basilicum,bieslook,...)
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Mexicaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kruid de kippenborsten met peper, zout, barbecue- en Italiaanse kruiden. Bak ze in boter in een gewone pan 4 à 5 minuten aan elke kant .

  2. Snijd de ijsbergsla in julienne. Snijd de mimolette kaas en de mozzarella in kleine blokjes.

  3. Maak een verse look-kruiden saus door verse kruiden te hakken en te mengen met mayonaise en een scheutje room.

  4. Leg de tortillavellen kort op de grill of in een pan. Smeer ze in met geitenkaas of kruidenkaas. Beleg met de ijsberg julienne, mimolette kaas, mozzarella en stukjes kip. Plooi de tortilla’s toe.

0
Nog geen stemmen