Filet pur met foie gras, zout en broodkruim

Ingrediënten

  • 4 gekookte aardappelen
  • 1 th lepel grof zout
  • 2 parmezaan(poeder)
  • 2 truffelpuree
  • 2 gehakte peterselie
  • 4 plakken rauwe ganzenlever
  • 200 gr filet pur p.p.
  • 4 broodkruim
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Wikkel de aardappel in aluminiumfolie en leg op de grill.

  2. Kruid de filet pur met peper en zout. Smeer er een klein beetje olijfolie over. Leg op de grill.

  3. Hak de peterselie, meng met parmezaan en broodkruim.

  4. Schik de ganzenlever over het vlees.

  5. Serveer de aardappel met grof zout en zure room. Schik het vlees op het bord en bestrooi met de parmezaan mengeling. Rasp de truffel over het geheel.

0
Nog geen stemmen