Konijn met peterseliepesto

Ingrediënten

Konijnfilets lenen zich perfect tot het bereiden van een verrassende barbecuebereiding, zeker als je ze vooraf marineert in deze heerlijke huisgemaakte pesto met peterselie en munt.

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd het bintje een halve centimeter dik en kruid met peper en zout. Besprenkel met een klein beetje olijfolie. Hak rozemarijn en strooi die over de aardappel op de BBQ.

  2. Snijd de konijnenfilet in dunne schijfjes.

  3. Cutter de look, de pijnboompitten, de peterselie, de munt, de kaas en de olijfolie tot een pesto. Voeg er wat citroensap aan toe. Marineer het vlees in de peterseliepesto en laat het 2 uur rusten.

  4. Steek het vlees op een brochette en gril de brochettes. Serveer met aardappeltjes en overgiet met de pesto.

0

Nog geen stemmen