Gegrilde zwaardvis met aardappel-tomaat-kappertjes en basilicumstoemp
Ingrediënten
-
10 el olijfolie
-
2 el citroensap
-
1 el kappertjes
-
6 aardappelen
-
2 tomaten (Coeur de Boeuf)
-
12 blaadjes basilicum
-
1 el ketchup
-
50 g boter
-
4 stukken zwaardvis
Bereiding
Snijd de tomaat in 2, kruid met peper en zout en PH Pomodori kruiden. Leg op de BBQ.
Pel de aardappelen en pureer ze met wat boter. Voeg daar kappertjes en gehakte basilicum aan toe. Haal de tomaat van de grill, versnijd ze en voeg toe. Kruid met peper en zout.
Kruid de vis met peper, zout en PH Pomodori. Smeer in met een beetje olijfolie. Leg de vis op de grill.
Serveer met de stoemp, besprenkel met wat olijfolie en citroensap. Versier met wat basilicum en PH Pomodori kruiden.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be