Gegrilde zwaardvis met aardappel-tomaat-kappertjes en basilicumstoemp

Ingrediënten

Zwaardvis is zeker geen alledaagse vis maar zijn stevige vruchtvlees maakt van hem een ideaal vis om te grillen. Licht kruiden en een beetje citroensap, meer heeft hij niet nodig om aangenaam te verrassen.

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd de tomaat in 2, kruid met peper en zout en PH Pomodori kruiden. Leg op de BBQ.

  2. Pel de aardappelen en pureer ze met wat boter. Voeg daar kappertjes en gehakte basilicum aan toe. Haal de tomaat van de grill, versnijd ze en voeg toe. Kruid met peper en zout.

  3. Kruid de vis met peper, zout en PH Pomodori. Smeer in met een beetje olijfolie. Leg de vis op de grill.

  4. Serveer met de stoemp, besprenkel met wat olijfolie en citroensap. Versier met wat basilicum en PH Pomodori kruiden.

0
Nog geen stemmen