Broodje met rivierkreeftjes

Ingrediënten

  • 60 gr Comtékaas
  • 14 witte miniasperges
  • verse bieslook
  • 2 bruine pistolets
  • 100 gr rivierkreeftjes
  • 2 cl balsamicoazijn
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Broodjes

Bereiding

  1. Snijd de pistolets in de gewenste vorm.

  2. Kook de asperges beetgaar.

  3. Snijd de Comtékaas in blokjes en hak de bieslook fijn.

  4. Meng de kaasblokjes met de rivierkreeftjes en de bieslook, doe er de olijfolie en de balsamico bij.

  5. Schik de asperges op de pistolets en leg daarop de bereiding met de rivierkreeftjes.

0
Nog geen stemmen

Broodje deluxe

Auteur
Stefaan Daeninck
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Studio Verne
ISBN

9789020985825