Capellini met zeebaars, ansjovis en nootjes
Ingrediënten
-
1 Maredsous® Fagotin Dubbelroom
-
1 focacciabrood
-
1 blik tonijn
-
150 g kalfsgebraad
-
1 wortel
Bereiding
Plet de teentjes look. Verhit de olijfolie in een braadpan, voeg de teentjes knoflook en ansjovisfilets toe.
Laat gedurende 1 min op een zacht vuur koken en verwijder de knoflookteentjes. Zet de pan opzij.
Hak het venkelgroen fijn.
Snij het brood tot broodkruim en hak de noten grof.
Snij de zeebaars in kleine stukjes.
Neem de pan met lookolie en ansjvis. Verhit opnieuw. Voeg nu de broodkruimels en de noten toe. Bak het brood krokant.
Voeg de zeebaars en het gehakte venkelgroen toe en stoof aan. Bak de vis gaar.
Neem voor de pasta een grote kookpot en vul met water. Voeg een flinke snuif toe aan het water. Breng aan de kook en voeg de Capellini Barilla® toe. Kook al dente volgens de verpakking.
Giet af en doe dadelijk bij de saus.
Werk af met een takje venkelgroen. Serveer onmiddellijk.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be