Papillot van zwaardvis met gebakken volkoren capellini

Ingrediënten

Dit gerechtje van Sofie is licht, gezond en lekker. Smakelijk!

Tip: voorzie ongeveer 180 gram vis zonder vel en graten per persoon.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Italiaans
Caloriearm
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Plooi het aluminiumfolie dubbel. 

  2. Snij de courgette in twee en dan in schijfjes. Leg er wat in het midden van een vel aluminiumfolie. Plaats er een stukje zwaardvis op. 

  3. Let drie à vier babymaïs erbij. Snij kerstomaatjes in vier en voeg toe aan de papillot. Kruid met peper en een koffielepel olijfolie. Sluit de papillot volledig. Leg op een bakplaat en plaats in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 20 minuten.   

  4. Breng water aan de kook. Voeg capellini toe. Giet af wanneer gaar.

  5. Pel en plet een teentje look. Bak aan in een pan met wat olie. Voeg de pasta toe. Lepel wat kookvocht erbij. Meng de notensla of rucola onder. 

  6. Haal de papillotten uit de oven. Open ze voorzichtig. Serveer met de pasta.

0
Nog geen stemmen