Papillot van zwaardvis met gebakken volkoren capellini
Ingrediënten
-
4 stukken zwaardvisfilet
-
1 ui
-
300 g kerstomaatjes
-
150 g baby-maïskolfjes
-
½ bot dille
-
300 g volkoren capellini
-
1 teen look
-
100 g rucol
-
peper
-
4 kl olijfolie
-
arachideolie
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Plooi het aluminiumfolie dubbel.
Snij de courgette in twee en dan in schijfjes. Leg er wat in het midden van een vel aluminiumfolie. Plaats er een stukje zwaardvis op.
Let drie à vier babymaïs erbij. Snij kerstomaatjes in vier en voeg toe aan de papillot. Kruid met peper en een koffielepel olijfolie. Sluit de papillot volledig. Leg op een bakplaat en plaats in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 20 minuten.
Breng water aan de kook. Voeg capellini toe. Giet af wanneer gaar.
Pel en plet een teentje look. Bak aan in een pan met wat olie. Voeg de pasta toe. Lepel wat kookvocht erbij. Meng de notensla of rucola onder.
Haal de papillotten uit de oven. Open ze voorzichtig. Serveer met de pasta.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be