Chocolade moelleux met passievrucht, lychee en kiwi

Ingrediƫnten

Een moelleux van chocolade is een heerlijk en eenvoudig dessertje. Het recept van Sofie Dumont lukt altijd! Heerlijk met een bolletje ijs.

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Frans
Dessert

Bereiding

  1. Smelt de chocolade met boter en de suiker. 

  2. Neem de pot van het vuur en voeg de eieren toe. Meng goed onder elkaar.

  3. Voeg een lepel water toe, roer goed onder elkaar en giet in vormpjes (bekleed met bakpapier).

  4. Stop 8 minuutjes in een voorverwarmde oven op 195 graden.

  5. Snij het fruit en decoreer het bord.

  6. Wanneer je een korstje aan de zijkant ziet en het midden van de moelleux nog zacht is, is de moelleux goed. Haal uit de oven en serveer.

4

Average: 4 (1 stem)