Conchiglie rigate gevuld met een mediterraanse tartaar
Ingrediënten
-
4 el saus Basilico (Barilla®)
-
3 roma-tomaten
-
1 bol mozzarella
-
50 g ontpitte zwarte olijven
-
½ bosje basilicum
-
3 el olijfolie
-
1 el balsamicoazijn
-
zout & peper
Bereiding
Was de tomaten en snijd ze in een fijne brunoise. Doe hetzelfde met de mozzarella en de olijven. Was het basilicum en haal de blaadjes van de stengels.
Meng in een kom de tomaten, mozzarella en olijven. Voeg de olijfolie, de balsamicoazijn, de saus Basilico Barilla® en peper en zout toe.
Breng 2 liter water aan de kook met 14 g zout. Schud de conchiglie rigate Barilla® erin en laat 10 minuten koken. Roer af en toe. Laat de pasta uitlekken en afkoelen door te spoelen met koud water.
Vul elke conchiglie rigate Barilla® met wat tartaar. Bestrooi met wat blaadjes vers basilicum en serveer koud (dit gerecht kan ook warm worden geserveerd).
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be