Penne rigate met zalm, courgettes en citroen
Ingrediënten
-
350 g Penne rigate (Barilla®)
-
300 g courgette
-
3 el olijfolie
-
1 bot bieslook
-
300 g verse zalm
-
1 citroen
-
1 ui
-
peper
-
zout
Bereiding
Snij de zalm in blokjes en de courgette in reepjes. Hak de ui en bieslook fijn.
Bak de ui in een pan met een lepel olijfolie. Voeg de courgettereepjes toe. Laat even bakken. Kruid met zout en peper.
Bak in een andere pan de blokjes zalm. Kruid met peper en zout. Hou apart.
Neem voor de pasta een grote kookpot en vul met water. Voeg een flinke snuif toe aan het water. Breng aan de kook en voeg de penne rigate Barilla® toe. Kook al dente volgens de verpakking.
Doe de penne rigate Barilla® dadelijk bij de courgette en ui in de pan en meng goed. Breng op smaak met bieslook en zeste van citroen.
Verdeel de pasta met courgette over de borden. Serveer er de zalm bij en dien onmiddellijk op. Smakelijk.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be