Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Gnocchi
Gnocchi met saus en morieljes
Recept

Gnocchi met saus en morieljes

Gnocchi met ricotta
Recept

Gnocchi met ricotta

Ree met ganzenlever gnocchi
Recept

Ree met ganzenlever gnocchi

Gnocchi di porro e pancetta in salsa al gorgonzola (gnocchi van prei en pancetta
Recept

Gnocchi di porro e pancetta in salsa al gorgonzola (gnocchi van prei en pancetta met gorgonzolasaus)

Pastinaaksoufflé
Recept

Pastinaaksoufflé

Gnocchi

20 sep 2011

Ingrediënten

  • 1 kg aardappelen
  • 200 gr bloem
  • peper
  • zout
Piet Huysentruyt
Gevorderde
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Italiaans
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de aardappelen heel gaar en pureer ze daarna.

  2. Doe de puree in een kom en kneed het geheel met bloem tot je een mooi deeg bekomt.

  3. Rol het deeg in een lange rol en snij er stukjes van 2 centimeter af, rol die stukjes op met een vork.

  4. Schik ze op een plaat en laat rusten in de koelkast.

  5. Kook gaar in kokend water. De gnocchi zijn gaar als ze komen bovendrijven. Doe niet teveel gnocchi in de kookpot tegelijkertijd.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Penne met salsiccia di finocchio
Recept

Penne met salsiccia di finocchio

Loïc: Zot van Koken: Cavatelli met pesto, witte bonen en gerookte mozzarellabolletjes
Recept

Cavatelli met pesto, witte bonen en gerookte mozzarellabolletjes

Loïc: Zot van Koken: Pasta vongole van Loïc
Recept

Pasta vongole van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Toast met sardines en spaghetti express
Recept

Toast met sardines en spaghetti express

Loïc: Zot van Koken: Gevulde aubergine met orzo
Recept

Gevulde aubergine met orzo

Loïc: Zot van Koken: Canneloni surprise
Recept

Canneloni surprise

Loïc: Zot van Koken: Pasta met kip en tomatensaus
Recept

Pasta met kip en tomatensaus

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen
Recept

Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen

Loïc: Zot van Koken: Open lasagne met pesto en courgette
Recept

Open lasagne met pesto en courgette

Loïc: Zot van Koken: Single pot pasta met steak en pesto
Recept

Single pot pasta met steak en pesto

Loïc: Zot van Koken mosselen met linguine
Recept

Mosselen met linguine

Zot van koken: Tortellini 3 kazen
Recept

Tortellini 3 kazen

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact