Granola met Nutella, vanilleyoghurt en rood fruit

Ingrediënten

  • 200 g havermout
  • 1 hand amandelen
  • 1 hand pompoenpitten
  • 1 hand hazelnoten
  • 1 hand zonnebloempitten
  • 1 el kokosolie
  • 1 el water
  • 1 el honing
  • 1 pot hazelnootpasta (Nutella)
  • 200 g volle yoghurt
  • 1 vanillestokje
  • rood fruit naar keuze
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Smelt de kokosolie met de honing en water.

  2. Meng alle noten, havermout en zaden. Voeg de kokosolie, honing en water toe. Meng alles goed onder elkaar.

  3. Verdeel over een bakplaat met bakpapier.

  4. Rooster 15à20 minuten in een voorverwarmde oven van 160°C. Roer om de vijf minuten om.

  5. Snij een vanillestokje open en meng het merg met de yoghurt.

  6. Neem de glaasjes. Maak laagjes van yoghurt, rood fruit en granola. Werk af met wat Nutella. Smakelijk.

0
Nog geen stemmen