Heerlijk lichte lunch in 1-2-3! Asperges met Ardeense ham en Maredsous light saus

Ingrediënten

  • 200 g smeerkaas (Maredsous Smeerkaas Light)
  • 70 ml halfvolle melk
  • 24 asperges
  • 8 sneetjes Ardense ham
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Schil de asperges en snij de staartjes proper af.

  2. Bak de asperges op in wat boter of olie.

  3. Rol 3 asperges samen met een sneetje Ardense ham

  4. Meng de Maredsous® light samen met de melk op een zacht vuurtje om een Maredsous® kaassaus te verkrijgen.

  5. Bedek de asperges met de Maredsous® light kaassaus.

0
Nog geen stemmen

Maredsous®

Een Maredsous kaassaus in 1 minuut?

 

Ontdek onze sauzen en tips op maredsoussauzen.be