Kip met citroen, olijven en tomaten

Ingrediënten

Beginner
2 personen
Meer dan 90 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Doe de kippenbillen in een ovenschotel. Voeg er het sap van 1 citroen bij, een scheut olijfolie en 4 eetlepels sojasaus. Wrijf de kippenbillen hier goed mee in. Snijd de tomaat in grote stukken en de ajuin in fijne plakjes.

  2. Voeg de groenten toe aan de ovenschotel: de blokjes tomaten, de stukjes ajuin en de olijven. Meng alles goed. Strooi er wat peper en zout over. Niet te veel zout want in de sojasaus zit ook al zout.

  3. Zet in een voorverwarmde oven gedurende minstens 1 uur (maximum 1,5 uur) op 180 graden.

5
Average: 5 (2 votes)

Mijn Pure Keuken 1

Auteur:
Pascale Naessens
Uitgeverij:
Lannoo
Fotografie:
Heikki Verdurme
ISBN:
9789020926651