Lamskoteletten met rode curry

Ingrediënten

  • rode curry
  • 300 gr snijboontjes
  • 10 kleine trostomaatjes
  • peper
  • zout
  • 6 lamskoteletten
Beginner
2 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Smeer de lamskoteletten in met rode curry en laat ze even marineren in de koelkast. Intussen snijd je de snijboontjes in lange slierten. Kook de boontjes daarna gaar in zout water. Doe de tomaatjes (met steeltje, voor het decoratieve effect) in een kommetje, kruid met peper en zout en giet er een scheut olijfolie bij. Zet gedurende 15 minuten in de oven op 180 graden.

  2. Bak de lamskoteletten kort in een pan met wat olijfolie. Dresseer de groenten op het bord en schik de lamskoteletjes ernaast.

0
Nog geen stemmen

Mijn Pure Keuken 1

Auteur:
Pascale Naessens
Uitgeverij:
Lannoo
Fotografie:
Heikki Verdurme
ISBN:
9789020926651