Lengfilet met groentenratatouille omwikkeld met Breydelspek
Ingrediënten
-
1 rode paprika
-
1 gele paprika
-
1 groene paprika
-
1 lengfilet
-
3 plakken Breydelspek (dun gesneden)
-
plakken
-
plakken
-
plakken
Bereiding
Snij de peper en de courgette in een brunoise (hele fijne blokjes).
Maak een vinaigrette op basis van olie en azijn en voeg de groentjes eraan toe. Zorg dat de vinaigrette niet te fijn is zodanig dat de groentjes en de vinaigrette goed samenhangen.
Snij de lengfilet in de lengte door tot in het midden en smeer daartussen wat van de groentjes en de olie en vouw weer toe. Omwikkel de lengfilet met de sneetjes Breydelspek. Om ervoor te zorgen dat het geheel niet uiteenvalt, steek je telkens wat tandenstokers in de breedte door de vis.
Laat op het gemak bakken op de barbecue.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be