Zuiderse panna cotta met appel

Ingrediënten

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Lactosevrij
Dessert

Bereiding

  1. Snijd de appels in kleine blokjes. Doe er een eetlepel suiker bij en stoof ze aan in wat Alpro Bakken en Braden. Laat de appelblokjes afkoelen en verdeel ze over 4 glazen.

  2. Breng de Alpro Cuisine, de Alpro Drink Vanille en een eetlepel suiker langzaam aan de kook op een laag vuurtje.

  3. Haal je steelpannetje van het vuur en meng hier de agar agar door. Je kunt ook de gelatineblaadjes laten weken, uitwringen en al roerend laten oplossen in het mengsel.

  4. Giet de panna cotta over de appelblokjes en zet de glazen ten minste 4 uur in de koelkast. Strooi voor het serveren wat kaneelpoeder over de panna cotta en versier de glazen met enkele muntblaadjes.

0

Nog geen stemmen