Pannenkoek met geitenkaas en granaatappel

Ingrediënten

  • 150 g Maredsous smeerkaas met geitenkaas
  • 50 g room
  • 250 g tarwebloem
  • 600 ml volle melk
  • 1 snuifje zout
  • 2 eitjes
  • 1 el boter
  • extra boter (voor het bakken)

Pannenkoeken moeten niet altijd zoet zijn. Deze hartige pannenkoeken vul je met geitenkaas en granaatappel. Lekker simpel!

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Vegetarisch

Bereiding

  1. Meng de eitjes, zout, boter, bloem, en voeg de melk beetje bij beetje toe.

  2. Bak de pannenkoeken in de pan, met een beetje boter.

  3. Meng de Maredsous® smeerkaas met Geitenkaas samen met de room.

  4. Snij de granaatappel in 2 en klop met een houten lepel op de buitenkant ze te ontdoen van de pitjes.               

  5. Snij de halve courgette in de lengte in 8 reepjes en ontdoe de courgette van de pitjes. Snij de courgette daarna in blokjes.

  6. Beleg de pannekoeken met het kaasmengsel, de blokjes courgette en de granaatappel pitjes. Rol ze op en besprenkel de pannenkoeken met nog wat extra kaas en het sesam zaad.

  7. Smakelijk!

0
Nog geen stemmen

Fijn samenzijn met Maredsous®

De zomer staat voor de deur. Perfect voor een boele frisse gerechtjes met Maredsous.

 

Ontdek hier meer recepten met Maredsous!