Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Pasta amatriciana
Vegetarische pasta met courgette en tomaat
Recept

Vegetarische pasta met courgette en tomaat

Glutenvrije pasta met gerookte zalm
Recept

Glutenvrije pasta met gerookte zalm

Pasta met venusschelpjes
Recept

Pasta met venusschelpjes

Pasta met zalm en bloemkool
Recept

Pasta met zalm en bloemkool

Pasta met curry en zeevruchten
Recept

Pasta met curry en zeevruchten

Pasta amatriciana

15 sep 2011

Ingrediënten

  • olijfolie
  • parmezaanse kaas
  • 2 chilipepers
  • boter
  • 1 ajuin
  • 500 gr pasta
  • 1 kg tomaten
  • 3 plakjes spek
Piet Huysentruyt
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar en spoel in koud water.

  2. Pel en ontpit de tomaten en snij in grote stukken.

  3. Stoof de ui, de chilipepers en de tomaten in wat olijfolie en boter en meng er de pasta doorheen.

  4. Serveer met parmezaanse kaas.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

1
Average: 1 (1 vote)
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Penne met salsiccia di finocchio
Recept

Penne met salsiccia di finocchio

Loïc: Zot van Koken: Cavatelli met pesto, witte bonen en gerookte mozzarellabolletjes
Recept

Cavatelli met pesto, witte bonen en gerookte mozzarellabolletjes

Loïc: Zot van Koken: Pasta vongole van Loïc
Recept

Pasta vongole van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Toast met sardines en spaghetti express
Recept

Toast met sardines en spaghetti express

Loïc: Zot van Koken: Gevulde aubergine met orzo
Recept

Gevulde aubergine met orzo

Loïc: Zot van Koken: Canneloni surprise
Recept

Canneloni surprise

Loïc: Zot van Koken: Pasta met kip en tomatensaus
Recept

Pasta met kip en tomatensaus

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen
Recept

Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen

Loïc: Zot van Koken: Open lasagne met pesto en courgette
Recept

Open lasagne met pesto en courgette

Loïc: Zot van Koken: Single pot pasta met steak en pesto
Recept

Single pot pasta met steak en pesto

Loïc: Zot van Koken mosselen met linguine
Recept

Mosselen met linguine

Zot van koken: Tortellini 3 kazen
Recept

Tortellini 3 kazen

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact