Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Pasta met gerookte zalm
Glutenvrije pasta met gerookte zalm
Recept

Glutenvrije pasta met gerookte zalm

Stronk van zalm en gerookte forel
Recept

Stronk van zalm en gerookte forel

Zalm met paddenstoelen
Recept

Zalm met paddenstoelen

Gnocchi met gerookte zalm
Recept

Gnocchi met gerookte zalm

Pasta met noten, zalm en roquefort
Recept

Pasta met noten, zalm en roquefort

Pasta met gerookte zalm

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 4 el zure room
  • 1 dl room
  • 2 el gehakte bieslook
  • 200 gr gerookte zalm
  • 300 gr tagliatelle
  • 1 el citroensap
  • platte peterselie (ter garnering)
Piet Huysentruyt
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de pasta en spoel onder koud water.

  2. Warm op in de room en breng op smaak met wat citroensap. Serveer de pasta en overstrooi met de in reepjes gesneden zalm.

  3. Schik 1 eetlepel zure room op het gerecht en overstrooi met gehakte bieslook. Versier met platte peterselie.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Penne met salsiccia di finocchio
Recept

Penne met salsiccia di finocchio

Loïc: Zot van Koken: Cavatelli met pesto, witte bonen en gerookte mozzarellabolletjes
Recept

Cavatelli met pesto, witte bonen en gerookte mozzarellabolletjes

Loïc: Zot van Koken: Pasta vongole van Loïc
Recept

Pasta vongole van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Toast met sardines en spaghetti express
Recept

Toast met sardines en spaghetti express

Loïc: Zot van Koken: Gevulde aubergine met orzo
Recept

Gevulde aubergine met orzo

Loïc: Zot van Koken: Canneloni surprise
Recept

Canneloni surprise

Loïc: Zot van Koken: Pasta met kip en tomatensaus
Recept

Pasta met kip en tomatensaus

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen
Recept

Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen

Loïc: Zot van Koken: Open lasagne met pesto en courgette
Recept

Open lasagne met pesto en courgette

Loïc: Zot van Koken: Single pot pasta met steak en pesto
Recept

Single pot pasta met steak en pesto

Loïc: Zot van Koken mosselen met linguine
Recept

Mosselen met linguine

Zot van koken: Tortellini 3 kazen
Recept

Tortellini 3 kazen

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact