Simpel en lekker hapje: pestosticks

Ingrediënten

voor de pesto

Bladerdeeg en pesto, meer heb je niet nodig voor dit eenvoudig hapje.

Tip: ook lekker als krokante soepstengel!

Italiaans

Bereiding

  1. Pel de look. Doe in een maatbeker. Voeg olijfolie, peper, zout, rucola, basilicum en pijnboompitten toe.

  2. Mix alles fijn. Voeg eventueel wat extra olijfolie toe. Voeg de geraspte kaas toe en mix fijn. Hou een eetlepel kaas opzij ter versiering.

  3. Rol het vel bladerdeeg uit. Strijk in met pesto. Kruid met oregano en pesto. Verdeel de rest van de geraspte kaas over de pesto. Snij in repen.

  4. Leg de repen op bakpapier op een bakplaat. Draai elke reep twee à drie keer rond. Plaats 20 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden Celsius.

  5. Laat een beetje afkoelen en serveer.

0
Nog geen stemmen