Steak tartaar met sojakaviaar en citroenmayonaise

Ingrediënten

  • 400 gr witblauw rundsvlees (steak), fijngehakt
  • 1 el dijonaise mosterd
  • 2 eigelen
  • 1 el kappertjes, fijngehakt
  • 1 el worcestersaus
  • tabasco
  • zwarte peper en zeezout
  • bladpeterselie

voor de citroenmayonaise

  • 2 dl mayonaise
  • 2 el zure room
  • sap van een halve citroen

voor de sojakaviaar

  • 100 gr gekookte tapiocabolletjes
  • 1 dl sojasaus
Gevorderde
4 personen
Meer dan 90 minuten
Belgisch
Voorgerecht

Bereiding

  1. Giet de soja over de tapiocabolletjes en laat een paar uur opzwellen.

  2. Meng de ingrediënten voor de tartaar en kruid af met tabasco, peper en zout. Meng ook de ingrediënten voor de citroenmayonaise.

  3. Plaats een dresseerring op het bord, en vul deze voor twee derden met de tartaar.

  4. Vul verder op met de sojakaviaar. Giet wat mayonaise rondom en versier met bladpeterselie.

  5. Biertip: Vedett

0

Nog geen stemmen

Duvel apero recepten