Foodies on tour
VTM ZOMER: sandwich met kip en chili van Foodies on Tour
Ingrediënten
-
150 g kippendijenvlees in reepjes
-
kippenkruiden
-
chilipoeder naar wens
-
olijfolie
-
cocktailsaus
-
1 wortel
-
¼ krop ijsbergsla
-
½ rode ui
-
½ tomaat
-
¼ komkommer
-
1 (pan bagnat) broodje
Bereiding
Meng het kippenvlees met chili en kippenkruiden en ollijfolie. Verdeel het in een ovenschaal.
Bak gedurende 18 minuten op 200 graden. Tussendoor omroeren.
Maak het broodje warm, smeer de bovenkant in met cocktailsaus. Rasp de wortelen, snij de rode ui, tomaat en komkommer in schijfjes.
Leg daar een flinke laag geraspte wortelen op.
Leg op de bode een bedje ijsbergsla, enkele schijfjes tomaat, komkommer en rode ui.
Vul het broodje met de gebakken kip.
Smakelijk!
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be