VTM ZOMER: sandwich met kip en chili van Foodies on Tour

Ingrediënten

  • 150 g kippendijenvlees in reepjes
  • kippenkruiden
  • chilipoeder naar wens
  • olijfolie
  • cocktailsaus
  • 1 wortel
  • ¼ krop ijsbergsla
  • ½ rode ui
  • ½ tomaat
  • ¼ komkommer
  • 1 (pan bagnat) broodje
Dit kan iedereen
1 persoon
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Meng het kippenvlees met chili en kippenkruiden en ollijfolie. Verdeel het in een ovenschaal.

  2. Bak gedurende 18 minuten op 200 graden. Tussendoor omroeren.

  3. Maak het broodje warm, smeer de bovenkant in met cocktailsaus. Rasp de wortelen, snij de rode ui, tomaat en komkommer in schijfjes.

  4. Leg daar een flinke laag geraspte wortelen op.

  5. Leg op de bode een bedje ijsbergsla, enkele schijfjes tomaat, komkommer en rode ui.

  6. Vul het broodje met de gebakken kip.

  7. Smakelijk!

0
Nog geen stemmen

VTM Zomer: twee meisjes

Twee meisjes is het muzikaal zomerevenement van VTM. Op het strand vind je ook een aantal heerlijke foodtrucks. Hun recepten hebben wij van VTM Koken gebundeld.

 

Meer over het event.

Meer recepten.