Wormen met stinkvoetensaus en heksenhersenen

Ingrediënten

  • 1 pak lange macaroni
  • 750 ml melk
  • 50 gr + een extra klontje Alpro Bakken & Braden
  • 50 gr bloem
  • peper & zout
  • muskaatnoot
  • een stukje hervekaas
  • 200 gr gemalen kaas
  • 2 cervela’s
  • zwarte opgerolde snoepveters
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de pasta gaar in gezouten water.

  2. Maak een roux: smelt 50 gram boter, en doe daarbij 50 gram bloem. Meng goed, en voeg dan al roerend de melk toe. Voeg niet teveel melk tegelijk toe. Doe de gemalen kaas erbij, en het stuk hervekaas. Kruid de saus met peper, zout en muskaatnoot.

  3. Haal het vel van de cervela’s en snij in schijfjes. Maak inkepingen rondom in de schijfjes en bak in boter.

  4. Doe de pasta door de saus, en werk af met de gebakken cervela, ook wel bekend als heksenhersentjes. Werk af met geraspte kaas.

  5. Serveer met spinnenwebben: ontrol de zwarte veters en steek in het laatste ronde stukje 5 satéstokjes. Rijg de zwarte veters rondom de stokjes, tot je een spinnenweb hebt. Om op te eten met véél slurpgeluiden en heksenlachjes.

0
Nog geen stemmen