Appelflappen

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Doe wat bloem op je werkblad en rol je bladerdeeg uit. Zorg ervoor dat je deeg overal dezelfde dikte heeft.

  2. Neem een bordje en leg het ondersteboven op je deeg. Ga er met een mes langs en snij zo een ronde vorm uit.

  3. Leg wat koud appelmoes op het deeg. Plooi je deeg in twee en druk de zijkanten dicht. Om zeker te zijn dat er geen appelmoes kan uitlopen, plooi je de rand van het deeg nog eens om en druk je het weer aan met een vork.

  4. Neem een ei en hou het eigeel bij. Meng dat met een klein beetje water. Smeer dit over je appelflap en leg het in de oven, 10 à 15 min op 180 graden.

0
Nog geen stemmen

Appelflappen

1. Gebruik koude appelmoes
2. Vouw de randjes goed dicht
3. Smeer eigeel op de appelflap
4. Bak in een oven van 180°