Bokkenpootjes

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Dessert

Bereiding

  1. Klop het eiwit met de helft van de suiker op. Nadat je een beetje schuim hebt gekregen, de andere helft van de suiker erbij doen en verder opkloppen. Voeg de broyage en de bloem erbij en meng eronder.

  2. Vul de spuitzak met dit mengsel en spuit op een ovenplaat met bakpapier. Overstrooi met amandelen.

  3. Bak in een oven van 180 graden gedurende 10 minuten. Neem twee gebakken stukjes en leg er een fijn sneetje marsepein tussen en kleef beide helften aan elkaar.

  4. Dip de uiteinden in de gesmolten chocolade.

0
Nog geen stemmen

Bokkenpootjes

1. Klop het eiwit op met de suiker
2. Voeg bloem toe
3. Bak één keer in de oven
4. Gebruik marsepein voor de vulling