Millefeuille van aubergines en courgette
Ingrediënten
-
peper
-
zout
-
2 bollen mozzarella
-
Italian mix
-
4 dl tomatensaus
-
parmezaanpoeder
Bereiding
Snij de aubergines en courgette in de lengte in dikke schijven. Kruid ze goed met peper en zout aan beide kanten. Giet voldoende olijfolie in een antikleefpan en bak de aubergines en courgette aan.
Snij de mozzarella in schijven.
Leg een laag aubergines op de bodem van een ovenschaal. Bedek met basilicum en leg hierop schijven mozzarella. Bedek met basilicum en leg hierop een laag courgettes. Maak zoveel lagen als de diepte van de ovenschaal. Kruid de verschillende lagen met peper, zout en PH Italian Mix en eindig met een laag courgettes.
Giet de tomatensaus langs de randen in de schotel. Overstrooi met parmezaanpoeder en zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 10 à 15 min.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be