Torentje van bloedworst, appel en puree

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Haal het vel van de bloedworst. Snij in stukjes. ...
Ingrediënten: bloedworsten, boter, honing, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Witloofrolletje met appelmoes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de appels en snijd ze in stukjes. Stoof ze aan in een beetje boter en voeg er de suiker en het water aan ...
Ingrediënten: boter, appels, witloof, ham, bloedworst
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Bloedworst met appelmoes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de appelen en snijd ze in fijne stukjes. Laat de appeltjes zachtjes garen onder deksel. Kruid ze op het laatst ...
Ingrediënten: appels (jonagold), bloedworsten, boter, kaneel, suiker
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Ree met kweepeer en bloedworst

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Bak de ree mooi bruin. Bevochtig met water en wijn. Voeg er de PH Wildbouillon, groenten, tijm en laurier bij en ...
Ingrediënten: reefilet, ree nek, aardappelpuree, gedroogde bospaddenstoelen (eekhoorntjesbrood), rode wijn
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gebakken Sint-Jakobsvruchten, witloof en spruitjes, crumble van bloedworst

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: Sint-Jakobsvruchten, peper, zout, spruiten, zure room
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen