Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Keuken
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Remove Dessert filter
Dessert
Hapje
3
Apply Hapje filter
Ontbijt
2
Apply Ontbijt filter
Voorgerecht
2
Apply Voorgerecht filter
Salades
1
Apply Salades filter
Snack
1
Apply Snack filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Glutenvrij
6
Apply Glutenvrij filter
Lactosevrij
6
Apply Lactosevrij filter
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Moeilijkheid
Beginner
3
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
3
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Programma
Geen programma
48184
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Signature dish FeniX: Duo van “echte” huisgemaakte chocolademousse
Mijn Restaurant!
2 nov 2011
Pure chocolademousse: De room tot ¾ opkloppen. 600 gr pure chocolade smelten au bain-marie en op lichaamstemperatuur ...
Ingrediënten:
pure chocolade
,
room
, Hagelandse koffielikeur,
witte chocolade
,
room
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Dessert
12 personen
Linzencurry
20 sep 2011
Pel de ui en snijd in fijne ringen. Verhit een kookpot met antiaanbaklaag zonder vetstof en laat de ui glazig worden. ...
Ingrediënten:
rode linzen (60 gr ongekookt)
,
kardemompoeder
, kerriepoeder, rode ui, rode peper
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Indisch
Hoofdgerecht
4 personen
Signature Dish Antica Locanda: Melanzane alla Parmigiano
Mijn Restaurant!
3 nov 2011
Snij de aubergine in de lengte in plakjes van +/- 0,5 cm dik. Haal ze door de bloem en frituur ze tot ze goudbruin ...
Ingrediënten:
aubergines
,
mozzarella
,
parmezaanse kaas
, tomatensaus,
bloem
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht
4 personen