Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
4 gevonden items
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Keuken
Belgisch
2
Apply Belgisch filter
Frans
1
Apply Frans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
3
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
2
Apply Dessert filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
3
Apply Beginner filter
Gevorderde
2
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
5
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Programma
Geen programma
49962
Toon enkel recepten
4
Apply Toon enkel recepten filter
Pittig mosselsoepje
Mijn Pop-uprestaurant!
17 mrt 2014
Versnijd de selder en 2 uien en stoof ze glazig. Voeg de mosselen toe en breng ze aan de kook. Wanneer de mosselen ...
Ingrediënten:
mosselen
,
groene selder
, grote uien,
peterselie
,
koriander
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
4 personen
Tartaar van gepekelde zalm met radijsjes en Granny Smith
Mijn Pop-uprestaurant!
17 mrt 2014
Laat een dag op voorhand de yoghurt uitlekken in een handdoek die je boven een kom of emmer hangt. ...
Ingrediënten:
verse zalm
, whisky,
zout
,
suiker
, zwarte peperbollen
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
4 personen
Olijven met verse kruiden
Pascale Naessens
15 sep 2011
Doe alle verse kruiden samen in een vijzel en stamp ze vrij grof. De look plet je met het lemmet van een groot ...
Ingrediënten: olijfolie extra vierge,
olijfolie
, olijven (zwarte, groene of gemengd), look, citroen (sap)
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Hapje
2 personen
Steak tartaar met langoustine van Meat & Griet
Mijn Pop-uprestaurant!
7 mrt 2017
Snij vlees in reepjes en dan in blokjes, in tartaar dus. ...
Ingrediënten:
sjalot
, rundsvlees,
augurk
, peper,
zout
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
4 personen