Trio van hapjes: tartaar, preskop en uier (BUFF-Oostende)

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor het hapje met uier: kook de uier in gezouten water. Giet en spoel af. Herhaal dit proces tot het water mooi ...
Ingrediënten: uier, pastrami, peterselie, wortelen, selder
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Varkenswangetjes met Rodenbachsaus van Madam P.

Mijn Pop-uprestaurant!

Haal de wangetjes een halfuur voor het bakken uit de koelkast. Verhit een pan en voeg vetstof toe.  ...
Ingrediënten: varkenswangen, Rodenbach, peper, zout, laurier
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Aspergevlaai (Asparaguus, Hasselt)

Mijn Pop-uprestaurant!

...
Ingrediënten: bloem, water, melk, suiker, eieren
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 6 personen

Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de consommé: mix de tomaten met de look, basilicum en sushi-azijn. Doe ze in een neteldoek en laat 24 uur ...
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Crème brûlée met s’mores van Tjop’s

Mijn Pop-uprestaurant!

Kook de room, melk en opengesneden vanillestokken op. ...
Ingrediënten: room, melk, eidooiers, suiker, vanillestok
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de hazelnootcrumble: smelt het water met de suiker tot een lichtbruine karamel. Blus met room, fleur de sel ...
Ingrediënten: pizzadeeg, olijfolie, chocopasta, ricotta, fleur de sel
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen