Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
Keuken
Remove Italiaans filter
Italiaans
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
Belgisch
9
Apply Belgisch filter
Aziatisch
2
Apply Aziatisch filter
Marokkaans
2
Apply Marokkaans filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
7
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
4
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48184
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Zeeuwse mosselen op z’n Italiaans
Mijn Restaurant!
25 okt 2011
Teentje knoflook fijnhakken en in olijfolie aanbakken in een grote ketel. ...
Ingrediënten:
look
, witte wijn,
olijfolie
,
verse platte peterselie
, spaghetti
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht
4 personen
Rauwe zalm met spaghetti van courgette
Pascale Naessens
6 aug 2013
Schil de courgette over de hele lengte met een speciale dunschiller met tandjes, zodat je fijne slierten krijgt. ...
Ingrediënten: stevige, lange courgette, bladpeterselie, citroen (sap), rauwe zalm (dunne plakjes), hazelnootolie
Beginner
Minder dan 15 minuten
Scandinavisch
Voorgerecht
2 personen
Signature Dish Antica Locanda: Melanzane alla Parmigiano
Mijn Restaurant!
3 nov 2011
Snij de aubergine in de lengte in plakjes van +/- 0,5 cm dik. Haal ze door de bloem en frituur ze tot ze goudbruin ...
Ingrediënten:
aubergines
,
mozzarella
,
parmezaanse kaas
, tomatensaus,
bloem
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht
4 personen