Sushi van basilicum en ananas
Ingrediënten: ananas, melk, vanillestokjes, suiker, ronde rijst
Kalfsfilet met fijne kruiden en shiitakepaddenstoelen
Ingrediënten: Chinese vierkruidenmengsel, pigment espalette, jonge uitjes, chilipoeder, peperkoekpoeder
Millefeuille van bosaardbeien met tagada-roomijs
Ingrediënten: melk chocolade, witte chocolade, melk, room, eigeel
Gekonfijte lamsschouder met krokant gebakken spätzle met salie en gekonfijte tomaten
Ingrediënten: water, lamsschouders, eieren, geconfijte tomaten, salie
Ossenstaart, gepocheerd ei, artisjok, peterselie en espuma van gerookte aardappel
Ingrediënten: eieren, witte alcoholazijn, Bretonse artisjokken, groentebouillon, citroen
Tartaar van zeebaars met handgepelde grijze garnalen, sorbet van tijm en crumble van kroepoek
Ingrediënten: zeebaars van 1 kg (of 500 gr filet), olijfolie extra vergine, citroensap, limoensap, gedroogde kroepoek
Aardbeien, witte chocolade, karnemelk en zoethout
Ingrediënten: kristalsuiker S2, witte chocolade, Boiron-siroop “mara des bois”, suikersiroop, glucose
Tarbot met kreeftenbéarnaise en schorseneren uit La Mamma
Ingrediënten: dragon, tarbot, boter, peper, zout