Ontbijt met gekaramelliseerde pompelmoes en spinnenwebtaart
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: roze pompelmoezen, rietsuiker, plattekaas, neutrale olie bv. arachideolie, havervlokken
Warme chocolademelk met kaneel en talloze variaties
Ingrediënten: pure chocolade (70% cacao), melk, kaneelstokjes, mini-marshmellows, slagroom
Marsepeinbolletjes met kokos of cacao
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kokosolie, amandelen, honing, limoen, kokospoeder
Yoghurt met speculaas en pompelmoes
Ingrediënten: plantaardige yoghurt bv. Alpro soya Mild & Creamy Natuur, Speculoos, Pompelmoes, ,
Hemelse havermoutpap met verse amandelen & munt
Ingrediënten: (Alpro) Amandelmelk, havermout , kaneelpoeder, gehakte munt, appel
Yoghurt met rood fruit en pistachenootjes
Ingrediënten: plantaardige yoghurt bv. Alpro Soya Mild & Creamy natuur, aardbeien, Pistachenoten, braambessen, frambozen
Paasdessert met Maredsous, bier en kaas
Ingrediënten: Maredsous Fagotin Traditie, bruin brood, Luikse siroop, peren, amandelen
Vitaliserend drankje met courgette, spinazie en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari