Ontbijt met gekaramelliseerde pompelmoes en spinnenwebtaart
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: roze pompelmoezen, rietsuiker, plattekaas, neutrale olie bv. arachideolie, havervlokken
Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: portobello's, sjalotjes, jonge spinazie, olijfolie, crottin de chavignol (geitenkaas)
Reuzelekkere rijstpap met pistachenoten en rozijnen
Ingrediënten: plantaardige melk bv Alpro Drink Nature , suiker, vanillesuiker, vanillestokje, rijst
Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Open keuken met Sandra Bekkari: Banaanpannenkoeken met blauwe bessencompote
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zelfgemaakte chocopops van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Amandelbroodje met rozijnen en banaan
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Open Keuken met Sandra Bekkari: Mueslibroodje
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Vanillewafels met vers fruit
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 100 g havermout, 1 ei, 175 ml rijstdrink, een scheutje honing , 1 vanillestokje