Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas

Ingrediënten

  • 2 sjalotjes
  • 200 g jonge spinazie
  • olijfolie
  • 2 crottin de chavignol (geitenkaas)
  • peper
  • zout
  • Provençaalse kruiden
  • walnoten
  • honing
  • 1 stuk appel
  • 1 stuk peer
  • limoensap
  • veldsla
  • 3 el walnotenolie
  • ½ tl mosterd
  • rozijnen

Sandra inspireert je graag voor een lekker feestmaal. Deze keer kiest ze voor een lekker voorgerechtje: vegetarisch, gezond en lekker.

Het recept van het hapje met makreel vind je hier.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Maak dit lekker voorgerechtje aan de hand van deze stap-voor-stap-video.

  2. Veel smakelijk.

5

Average: 5 (2 stemmen)