Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen, ahornsiroop
Pasta gevuld met prei, aardappelen en een parmigianosaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: lasagnavellen, prei, in ringen gesneden, gekookte aardappelen (bintjes), in blokjes gesneden, rozemarijn, pancetta, in sliertjes gesneden
Kalfscarpaccio met tonijnmayonaise (zonder eigeel)
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kalfsgebraad van ongeveer 600gr, eiwit, gehakte peterselie, mosterd, gehakte sjalot
Nini Bellini
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Ingrediënten: Prosecco (750 ml), rijpe platte perziken
Ravioli gevuld met champignons
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: fama, verse pastablaadjes, Flandria champignons, zout, peper
Aperitief zonder alcohol 'crodino'
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Crodino (per persoon), komkommer, sinaasappel, spuitwater, ijsblokjes