Panna cotta met rood fruit en citroenverbena

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de room samen met de suiker, het sap van de citroen, een beetje citroenverbena en voeg er de agar agar aan ...
Ingrediënten: frambozen, citroenverbena, citroen, suiker, agar agar
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Gegrilde fruitspiesjes met passievruchtencrème

Maak de passievruchtencrème: halveer de passievruchten en schep de pulp eruit en doe in een kom. Voeg het sinaasappelsap ...
Ingrediënten: boter (Kerrygold), lichtbruine suiker, limoensap, kaneel, munt (fijngesnipperd)
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Lichte brownies

Let's Get Fit!

Verwarm de oven voor op 150°C. ...
Ingrediënten: courgette, zwarte chocolade, ongesuikerde bittere cacao, kristalsuiker, eieren
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 10 personen

Milkshake

Let's Get Fit!

Doe de melk in een platte schaal (groot oppervlak) en plaats gedurende 1u in de diepvries. ...
Ingrediënten: halfvolle of magere melk, verse aardbeien, nectarine, pompelmoes, zoetstof
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dranken 4 personen

Ontbijtmuffins

Verwarm de oven voor op 170 graden. ...
Ingrediënten: havermout, banaan, eieren, sojamelk, bicarbonaat
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Gebak 4 personen

Laagjesyoghurt met tropisch fruit

Maak eerst een fruitcompote van de tropische vruchten. ...
Ingrediënten: mango, passievruchten, perzikken, water, sojayoghurt
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hapje 1 personen

Framboos-yoghurtijs

Ann Vertriest

Ontdooi de frambozen, pureer ze en haal ze door een zeef om de zaadjes eruit te halen. ...
Ingrediënten: Griekse yoghurt, geëvaporeerde melk of koffiemelk, honing, diepvriesframbozen, geroosterde amandelschilfers
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen