Mojito Royal Pompelmoes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pompelmoes, limoen, munt, agavesiroop, rum
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gestoofde prei met kaassaus en zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: maïszetmeel, rauwe zalm, prei, boter, nootmuskaat
Gemarineerde zalm met zoet-zure komkommer
Ingrediënten: komkommer, verse dille, zalmfilet, grof zeezout, suiker
Gravad Lax- gemarineerde zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: grof zout, peperkorrels, korianderkorrels, suiker, gerookte zalm
Caipirinha
Ingrediënten: Cachaça, rietsuikersiroop, rietsuiker, limoen
Mojito met blauwe bessen van An Steyvers
Ingrediënten: blauwe bessen, rum, muntblaadjes, rietsuiker, limoen
Heerlijke cocktail: de perzik-margarita
Ingrediënten: suiker, water, perziken (uit blik), tequila, grand marnier
De Feestkeuken van Sofie: Mojito Royal
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie