Luchtige chocoladetaart

Klop de eiwitten stijf en meng de eigelen met de suiker. Voeg eerst de Alpro Bakken en Braden toe aan het mengsel, ...
Ingrediënten: eiwitten, eigelen, suiker, plantaardige vetstof bv Alpro Bakken en Braden (op kamertemperatuur), cacaopoeder
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Gebak 4 personen

Zandkoekjes en vanillewafels

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 180°C.  ...
Ingrediënten: boter, bloem, zelfgemaakte vanillesuiker (of 120g gewone suiker en 1 zakje vanillesuiker), ei, notenmix
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Hartige cake met olijven, Gandaham en geitenkaas

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Meng de eieren met de bloem, doe de olijfolie en witte wijn erbij en meng het geheel tot een egaal deeg. ...
Ingrediënten: eieren, , bloem (met 1 zakje bakpoeder) of 250gr zelfrijzende bloem, olijfolie, witte wijn
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Kastanjetaart

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Beleg een bakvorm met het bladerdeeg. ...
Ingrediënten: bloem, kastanjelikeur (facultatief), amandelpoeder, suiker, eieren
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Appelcake

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Smelt boter op een zeer zacht vuurtje. Verwarm de oven op 200 graden. ...
Ingrediënten: suiker, eieren, boter, bloem, appels
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Dessert 4 personen

Kriekencake

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Smelt de boter. Maak een vast deeg: voeg de eieren en de suiker samen en klop ze op tot een vaste schuimige massa ...
Ingrediënten: uitgelekte krieken, eieren, zelfrijzende bloem, suiker, boter
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Dessert 4 personen

Petit beurre koekjes

Piet Huysentruyt

Meng de zachte boter met de bloemsuiker en de honing. Meng de maïzena met de bloem. Meng daarna afwisselend het ...
Ingrediënten: grove suiker, vanille, maizena, bloemsuiker, bloem
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Meringue maken

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe het eiwit in een kom en voeg er de griessuiker bij. Mix goed. Verwarm de oven op 120 graden. Blijven mixen ...
Ingrediënten: maïszetmeel, eiwit, bloemsuiker, bakpapier, kristalsuiker
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Honing-mosterdbrood

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Voor het mosterbroodje brengt u al deze ingrdiënten in een broodmachine. ...
Ingrediënten: voltarwemeel, bloem, honingmosterdkruiden, honing, gist
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Heerlijke sangria van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de sangria aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: appelsienen, aardbeien, blauwe bessen, druiven, rode bessen
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Spaans 4 personen