Pickles zelf maken
Gemarineerde zalm met zoet-zure komkommer
Ingrediënten: komkommer, verse dille, zalmfilet, grof zeezout, suiker
Ketchup
Ingrediënten: tomaten, uien, knoflook, grof zeezout, korianderzaadjes
Warm appeldrankje
Ingrediënten: pimentbessen, kleine appel (plakjes), mousserende appelcider, nootmuskaat, helder appelsap
Gravad Lax- gemarineerde zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: grof zout, peperkorrels, korianderkorrels, suiker, gerookte zalm
Citroensiroop met munt
Ingrediënten: citroensap, rietsuiker, munt, geraspte schil van 1 biocitroen,
Gemarineerde rauwe zalm (zelf marineren) op een toastje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: rauwe zalm, olijfolie, limoensap, rode ui, dille