Glutenvrije en tarwevrij witbrood
Ingrediënten: maïszetmeel, suiker, zout, glutenvrije en tarwevrij bloem (No risk), droge gist
Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen, ahornsiroop
Focacciabrood met rozemarijn, rode ui en zeezout
Ingrediënten: bloem, zout, suiker, olijfolie, water
Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie
Focaccia met olijven, rozemarijn en gedroogde tomaten
Ingrediënten: bloem voor wit brood (+extra voor het werkblad), fijne semola, droge gist, zout, suiker
Witloofkroketten
Boerenpaté
Ingrediënten: ui, boter, gemalen keelsteke, grofgemalen varkensgehakt, grof gemalen varkenslever
Roggeverdommeke
Ingrediënten: rozijnen, boter of broodbereidingsmiddel, boter, kristalsuiker, zout