Pastasalade met zongedroogde tomaatjes en koekje met honing en chocolade
Ingrediënten: mozzarella, gehakte peterselie, peper, zout, boterkoekjes (petit beurre)
Salade van gegrilde perziken met bresaola en roomvinaigrette
Ingrediënten: rijpe perziken, rozemarijnblaadjes , extra vergine olijfolie, rozemarijn of tijm, rodewijnazijn
Salade van venkel, appel en pompelmoes met kwarteleitjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kwarteleitjes, venkels, groene appels, pompelmoes, feta
Bruschetta met geitenkaas en venkel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: venkel, volkoren zuurdesembrood, kerstomaatjes, geitenkaas, granaatappelpitjes
Sandwich met meloen en parmaham
Ingrediënten: zoete meloen of 1/4 watermeloen, gedroogde veenbessen, geraspte kokos, Synergie brood (3 per persoon), tuinkers
Salade met gedroogde tomaatjes en Fagotin dubbelroom
Ingrediënten: buche Fagotin® Dubbelroom, veldsla, niet te rijpe avocado, citroen, gedroogde tomaten
Slaatje van tomaat, artisjok en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Pitabroodje gevuld met pestoburger en tomaten
Ingrediënten: tomaten, look, sjalot, pitabroodjes, lamsgehakt