Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten
Ingrediënten: kabeljauwfilets, tomaten, mosterd, sojasaus,
Staartvis met rode kool
Ingrediënten: staartvis, rode kool, harde appels, rapen, hazelnoten
Zalm-venkelcombi
Ingrediënten: zalm (ongeveer 100 gr per stuk), kleine, vastkokende aardappeltjes, stevige venkelknollen, stevige wortelen, courgette
Gebakken rijst met kip en veel groenten
Ingrediënten: mok rijst, mokken gare kipfilet in stukken gesneden, uien, grote wortelen, teentjes look
Lamskoteletten met rucolapesto
Ingrediënten: lamskoteletten, zout en versgemalen zwarte peper, olie in een verstuiver (4 th lepels), citroen, pijnboompitten
Kalfsburger met maïs, gemengde sla en gemarineerde venkel en zoete ui
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kalfsgehakt, gemengde sla, sjalot, ei, verse maïskolven
Steak met saké, prinsessenboontjes en algen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gebakken steak (= restje), saké, rijst, water, limoen
Kalkoenlapje met shiitake, volkoren pasta en een lichte dragon-roomsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kalkoenborst (ca. 600 gr), volkoren spirelli, shii-take paddenstoelen, in 2 gesneden, plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine, mosterd
Lasagne van rode poon met aubergine, tomaat en een coulis van platte peterselie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van