Panna cotta met rood fruit en citroenverbena
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Lichte brownies
Griesmeelpudding met bessensaus
Ingrediënten: griesmeel, gelatine, vanille-extract, halfvolle melk, zoetstof
Rijstpap met abrikozen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: dessertrijst, verse abrikozen, melk, 'suikervervanger' (energievrije strooizoetstof), amandelen
Supereenvoudig yoghurtijs
Ingrediënten: bananen, mango's, volle yoghurt, ,
Appel – peer crumble
Ingrediënten: appel, peer, vanille extract, peperkoek,
Lichte pannenkoeken
Ingrediënten: ei, halfvolle melk, bloem, spuitwater, vetstof
Aardbeien met vanillesaus
Ingrediënten: verse aardbeien, halfvolle melk, magere yoghurt (max. 45 kcal/100g), zoetstof, vanille extract