Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Zuiders kalkoenstoofpotje met zilvervliesrijst

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het stoofpotje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: zilvervliesrijst (500g), groentebouillon , rode uien, olijfolie, wortelen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Sandwich met hummus, lamsburger en gegrilde paprika

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de paprika's. Verwarm de oven voor op de hoogste stand. Bij Sofie was dit 280 graden. Leg de gewassen ...
Ingrediënten: Marokkaans brood, lamsgehakt, ajuin, lente-uitjes, ei
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans 4 personen

Pittige tajine met kalkoen en frisse yoghurt-muntdressing

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bereid de tajine aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: kalkoenfilet, olijfolie, ras-el-hanout, munt, peper
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans 4 personen

Fondue van Zwitserse kazen met gerookt en gedroogd vlees

Meng in een kom de Gruyère en 1 tl maiszetmeel.  ...
Ingrediënten: geraspte Gruyère, maiszetmeel , geraspte Vacherin Fribourgeois , knoflook , droge witte wijn
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Zwitsers Hoofdgerecht 4 personen

Gemarineerde kip met Marokkaanse wortelen, feta en yoghurtmuntdressing

Verwarm de oven voor op 200C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. ...
Ingrediënten: kipfilets, ui, knoflook , ras el hanout , olijfolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 2 personen

Steak Stroganoff met kroketjes en een fris slaatje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de saus. Snij de paddenstoelen in schijfjes. Was de paprika. Verwijder de zaadlijsten en snij in dunne ...
Ingrediënten: steaks (200 gram per persoon), tomaat, paprika, witte paddenstoelen, look
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Russisch 4 personen

Marokkaanse gehaktballetjes met courgette en raap

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de balletjes: snij de ui, look en chilipeper fijn. Rasp de gember en kurkuma. Snij koriander en munt fijn. ...
Ingrediënten: lamsgehakt, ui, gember, look, peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans 4 personen

Bastilla met geitenkaas en pruimen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Marokkaans 4 personen

Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas

Pieter Declercq

Maak eerst de "lijm". Meng olijfolie, peper, zout met honing goed onder elkaar. ...
Ingrediënten: appel, brickdeeg, geitenkaas, walnoten, peper
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Marokkaans 4 personen