Japanse gebakken rijst met buikspek en kimchi

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Spoel de Japanse rijst en doe in de rijstkoker. ...
Ingrediënten: gezouten buikspek, japanse rijst, Knorr Vloeibare Kippenbouillon, sojasaus, bruine suiker
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Japans 4 personen

IJslandse hutsepot

Dagny Ros Asmundsdottir - Sofie in de keuken van

Snij de bouillie in grote stukken en kleur aan in boter in een grote pot. Giet het water erbij en laat koken. ...
Ingrediënten: bouillie met been, dunne worsten, dikke worsten, water, prei
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Scandinavisch 4 personen

Sushi

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de rijst gaar en meng er de azijn, de suiker, peper en zout door, hak de lenteuitjes, gember en koriander ...
Ingrediënten: verse tonijn, verse zalm, lente-uitjes, rijstazijn, sushirijst
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Japans Voorgerecht 4 personen

Gegrilde ravioli op Chinese wijze (gyoza)

Snijd de stelen en het blad van de Chinese kool in kleine stukjes en doe ze in een kom. Schep er wat zout door ...
Ingrediënten: Chinese kool, zout, varkensgehakt, sojasaus, oestersaus
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Japans Hapje 4 personen

Aperitiefhapjes met bubbels

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de soesjes. Breng water, melk en boter aan de kook. Kruid met peper en zout. Voeg in 1 keer de bloem ...
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

De wereld Rond met 80-jarigen: Sushi

Begin met het spoelen van de rijst, tot het water mooi helder is: doe de rijst in een zeefje en hou onder de kraan. Kook ...
Ingrediënten: wilde zalm, zeebaars, makreel, sushirijst (bv. Kome), water
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Japans 4 personen

Sushi van Sofie Dumont

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het spoelen van de rijst, tot het water mooi helder is: doe de rijst in een zeefje en hou onder de kraan. Kook ...
Ingrediënten: wilde zalm, zeebaars, makreel, sushirijst (bv. Kome), water
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Japans 4 personen

Fried Chicken

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Doe 4 tenen look en 50g gember in de cutter. ...
Ingrediënten: gember, knoflook, sojasaus, mirin, sake
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Japans 4 personen